Spoštovani starši in učenci!

 

Verjamemo, da ste skupaj z vašimi otroki preživeli nepozabne počitnice in opravili vse potrebno za uspešen začetek novega šolskega leta.

V prihajajoče šolsko leto vstopamo v nove prostore šole. Glavni vhod  se nahaja nasproti višjega vhoda stare šole. Parkirati je potrebno na novem parkirišču ali na parkirišču za telovadnico pri garaži. Od parkirišča in avtobusnega postajališča do novega vhoda je speljan pločnik za pešce, ki ga morajo učenci obvezno uporabljati.

Parkirišča pred vrtcem ni dovoljeno uporabljati, namenjeno je staršem otrok VRTCA

  1. ŠOLSKI PREVOZI V ŠOLSKEM LETU 2019/20

Na podlagi obvestila občine Ilirska Bistrica vas obveščamo, da je prevoznik otrok OŠ Rudolfa Ukoviča Podgrad nov. Šolske prevoze naših učencev bo opravljalo podjetje Avtoprevozništvo Martin – Valentina Frelih s. p. .

Prevozi na relaciji Male Loče, Hrušica in Starod, Račice, ostajajo nespremenjeni.

Urnik prevoza za relacijo Zalči, Sabonje in Podbeže bo posredovan naknadno na spletni strani.

  1. ORGANIZACIJA IN RAZPOREDITEV UR

Prvi šolski dan se zberemo v sprejemnem prostoru ob 7. 30, učence (vozače) bo pričakala učiteljica v jutranjem varstvu, sledil bo pozdrav ravnatelja in predstavitev razrednikov in drugih strokovnih delavcev. Organizirano je jutranje varstvo, vse oblike prehrane in podaljšano bivanje.

  1. GARDEROBE IN PROSTORI

Vsi prostori so označeni, učenci od 1. do 3. razreda imajo garderobe na desni strani, učenci od 4. do 9. razreda pa garderobe na levi strani. Seznami dodeljenih omaric so pripravljeni, učenci se preobujejo v šolske copate in vstopijo v sprejemni prostor šole.

  1. URNIK POUKA ZA 1. ŠOLSKI DAN

Urnik: https://www.easistent.com/urniki/c1b194c49fcac2cdf4ac04b6512c688d98b759e5

Za učence 1. razreda urnik za prvi šolski dan ne velja, starši in učenci 1. razreda pridejo v šolo ob dogovorjeni uri (9.45).

Veselimo se srečanja z vami!

(Visited 42 times, 1 visits today)
Dostopnost