V sredo 9.11.2022 je v športni dvorani OŠ Antona Žnideršiča potekalo občinsko tekmovanje v nogometu.

Učenci naše šole so prikazali odlično predstavo in z borbenostjo ter ekipnim duhom zasedli odlično 2. mesto.

Prvi dvoboj smo odigrali proti ekipi OŠ Dragotina Kette-ja. V prvem delu tekme je trema pri naših igralcih pustila močan pečat in tako so nasprotniki na polčas odšli s prednostjo treh golov. V drugi del tekme je ekipa Podgrada prikazali čisto drugi obraz in z odločnostjo v očeh in na terenu prikazala vrhunsko predstavo. Na koncu nam je zmanjkalo malo športne sreče, da bi lahko tekmo obrnili v našo korist.

Naslednjo tekmo smo odigrali proti domačinom iz OŠ Antona Žnideršiča. Že od začetnega sodniškega piska so naši igralci prevzeli pobudo na terenu. S pogumom, samozavestjo in borbo za vsako žogo so prikazali igro, ki je obrodila sadove in že na polčasu vodila z rezultatom 3 – 1. Drugi polčas je prinesel veliko atraktivnih potez in novih priložnosti, ki so jih igralci dobro izkoristili in tekmo zmagali z visokim rezultatom.

Omembe vredna novica je ta, da je za našo ekipo nastopala tudi Taja Tomažič, ki je bila na celotnem turnirju edina predstavnica deklet. Odigrala je borbeno in dokazala, da se lahko kosa s fanti.

HVALA tudi navijačem in navijačicam za odlično podporo s tribun.

Igralci: Taja Tomažič, Max Žgavc, Enej Barba, Domen Jagodnik, Jure Maglica, Žan Volf Granduč, Nik Drobnjak (2x gol), Tine Ujčič in Teo Renko (3x gol).

Čestitamo OŠ Dragotina Ketteja za prvo mesto in uvrstitev v nadaljevanju nogometnega tekmovanja.

                                                                                                                        

Tiln Muha

(Visited 139 times, 1 visits today)
Dostopnost